Advice forbusiness

Ik wil een bedrijfsnetwerk

Heeft u een eigen onderneming en bent u op zoek naar een eenvoudig manier om een bedrijfsnetwerk op te zetten. Of is het tijd om uw bestaande netwerk uit te breiden maar weet u niet hoe?

Sitecom helpt u op weg. Wij laten graag zien hoe u in een handomdraai en zonder ondersteuning van een IT-specialist een bedrijfsnetwerk kan opzetten of uitbreiden. Ontdek het nu.

Oplossing: Sitecom ForBusiness

Sitecom ForBusiness

Heeft u een kleine onderneming en wilt u gebruik maken van kwalitatieve en betrouwbare netwerkoplossingen? Met Sitecom creëert u in een handomdraai een bedrijfsnetwerk.

De ForBusiness oplossingen zijn ideaal voor kleine ondernemingen zonder IT-specialist aangezien technische kennis voor de installatie geen must is. Sitecom ForBusiness biedt naast betrouwbare prestaties voor uw bedrijfsnetwerk, eenvoud en gemak.

Voordelen Sitecom ForBusiness

Sitecom ForBusiness biedt de volgende voordelen:

Eenvoudige installatie

Ga snel en zorgeloos aan de slag. Het opzetten van een professioneel netwerk is nu niet meer alleen weggelegd voor IT specialisten. Krachtige netwerkprestaties en flexibiliteit, maar zonder de complexiteit.

Duidelijke taal

Wij spreken niet in bits-and-bytes. Wij maken de keuze voor een oplossing eenvoudig. Daarnaast nemen onze handleidingen met duidelijke illustraties je stapsgewijs mee in de wereld van bedrijfsnetwerken.

10 jaar garantie

Betrouwbaarheid is essentieel. Voor uw bedrijfsnetwerk moet u kunnen rekenen op optimale en betrouwbare prestaties, ook op de lange termijn.

Daarom bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op onze ForBusiness oplossingen.

Forbussiness producten

Wireless Gigabit VPN Router N300 | WLR-4002B

Verbind uw onderneming veilig met het internet. Creëer een betrouwbaar netwerk dat toegankelijk is van buitenaf via het internet. Flexibiliteit voor medewerkers om te werken op iedere gewenste locatie. Houd uw medewerkers mobiel, verbonden en productief!

btn product WLR-4002B

Wireless Ceiling PoE Access Point N300 | WLX-3000B

Voeg eenvoudig een (extra) draadloze hotpsot toe aan uw bekabelde of draadloze netwerk. Optimaal bereik over meerdere verdiepingen. De Access Point dient aan het plafond geplaatst te worden en vormt een harmonieus geheel met de omgeving.

btn product wlx-3000b

Netwerk Giga Switches

Verbind uw onderneming veilig met het internet. Creëer een betrouwbaar netwerk dat toegankelijk is van buitenaf via het internet. Flexibiliteit voor medewerkers om te werken op iedere gewenste locatie. Houd uw medewerkers mobiel, verbonden en productief!

19” Network Giga Switch 24 port | LN-143B

Met deze Network Giga Switch 24 Port kunt u maximaal 24 apparaten aansluiten op het Gigabit netwerk. De switch is geschikt voor een 19” rack en wordt met alle benodigde beugels en schroeven geleverd.

btn product ln-143b

19” Network Giga Switch 16 port | LN-142B

De Network Giga Switch 16 Port maakt het mogelijk om maximaal 16 apparaten aan te sluiten op het Gigabit netwerk. De switch is geschikt voor een 19” rack en wordt met alle benodigde beugels en schroeven geleverd.

btn product ln-142b

Network Giga Switch 8 port | LN-141B

Sluit maximaal 8 apparaten aan op het Gigabit netwerk en deel bestanden en randapparatuur met alle aangesloten gebruikers.

btn product LN-141B

Network Giga Switch 5 port | LN-140B

Met deze Network Giga Switch 5 port kunt u maximaal 5 apparaten aansluiten op het Gigabit netwerk.

btn product LN-140B

ForBusiness voor mij

In het snel veranderende IT-landschap is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Sitecom helpt u met het selecteren van de juiste oplossingen voor uw bedrijfsnetwerk.Devices WLR-3000B Forbusiness Switches WLR-4002B
© 2018 by Sitecom B.V. All rights reserved  -  Privacy beleid