omschrijving

Breid je thuisnetwerk uit via het stroomnet; ideaal voor ruimtes met onvoldoende draadloze dekking en met behoud van je stopcontact

LN-518

Met de LN-518 AV500 Gigabit Homeplug Plus Socket Dual Pack kun je je thuisnetwerk uitbreiden via het stroomnet, ideaal voor ruimtes met onvoldoende draadloos bereik zoals de zolder. Profiteer optimaal van het stroomnet thuis en sluit een extra apparaat, zoals een desktop-PC, notebook, smart-TV of Blu-Ray-speler aan op het internet zonder kabels te hoeven leggen. Dankzij het geïntegreerde stopcontact gaat er geen stroomaansluiting verloren.

Wat zo geweldig is aan homeplugs, is het gemak van het installatieproces: omdat deze oplossing gebruikmaakt van het stroomnet, hoef je geen kabels aan te leggen. Hierdoor kun je in een oogwenk bestanden en randapparatuur delen tussen alle aangesloten apparaten met snelheden tot 500 Mbps -- ideaal voor high speed internet en mediatoepassingen.

De LN-518 AV500 Gigabit Homeplug Plus Socket Dual Pack bevat twee homeplugs; sluit de ene homeplug aan op de router en de andere op het apparaat dat je wilt toevoegen aan je thuisnetwerk.

Creëer een veilig thuisnetwerk met slechts één druk op de veiligheidsknop. De stroombesparingsfunctie zorgt ervoor dat de homeplugs automatisch op stand-by gaan wanneer je de aangesloten apparaten uitschakelt. Hierdoor neemt het stroomverbruik met ongeveer 60% af.

Dit product wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van 10 jaar. Activeer eenvoudig deze garantie door het product binnen 3 weken na aankoop te registreren.

specificaties

  • Frequency band: 2~30MHz, 30~50MHz(extend), 50~68MHz(super)
  • Compatibility: backwards compatible with PL64series HPAV devices
  • PHY rate: 500 Mbps maximum
  • Modulation: support OFDM 1024/256/64/16/8 QAM, QPSK, BPSK, ROBO modulation schemes
  • Encryption method: AES 128bit encryption with key management
  • HomePlug® AV MAC: TDMA and priority-based CSMA/CA channel access schemes
  • Power consumption: maximum 4.42W @ 100VAC, 5.3W @ 240VAC
  • Supports QoS, IPv4, IPv6
LN-518

video's

omschrijving

specificaties

reviews & awards

ondersteuning

© 2021 by Sitecom B.V. All rights reserved  -  Privacy beleid