Sitecom Cloud Security

 

Waarom Cloud Security?

Niet alleen het aantal apparaten waarop we toegang hebben tot het internet is drastisch aan het stijgen, hetzelfde geldt voor het aantal online bedreigingen.

  • 200.000+
    nieuwe virussen per dag
  • 1.000.000+
    schadelijke Android-apps
  • 700.000+
    computers met Mac OS X maakten in 2012 deel uit van een botnet

Met Sitecom Cloud Security voeg je een extra beschermingslaag toe aan je thuisnetwerk. En omdat we de beveiliging in de router hebben geïntegreerd, werkt deze als een schild voor elk apparaat, welk besturingssysteem je ook gebruikt!

Alle apparaten
We willen niet dat je moet kiezen welke apparaten je je kunt veroorloven om te beschermen. Sitecom Cloud Security beschermt automatisch alle apparaten in je thuisnetwerk.

Met één enkele licentie zijn al je apparaten volledig beveiligd.

Ieder besturingssysteem
Met Sitecom Cloud Security maakt het niet uit of je een iPad, Android-tablet, Windows-computer of MacBook hebt.

De beveiliging komt vanuit de router en cloud, dus het doet er niet toe welk besturingssysteem je gebruikt.

hoe werkt het?

Sitecom Cloud Security biedt een unieke vorm van beveiliging: krachtige beveiligingssoftware op je router in combinatie met de real-time efficiëntie van de cloud.

Preventiesysteem

De slimme preventietechnologie van Sitecom Cloud Security houdt bedreigingen tegen voor ze je apparaten bereiken. Het systeem fungeert als een veiligheidsadviseur voor websites en downloads. Elke website en elk bestand wordt gecontroleerd. Je ontvangt een melding zodra we een onveilige website of schadelijke download ontdekken.

Meervoudig scannen

Met slechts één enkel virusprogramma is het vaak lastig het groeiende aantal bedreigingen het hoofd te bieden. Sitecom Cloud Security werkt dan ook niet met één scan-engine, maar met wel drie!

Sitecom Cloud Security is ontwikkeld op basis van de hoogwaardige anti-malwaretechnologie van Bitdefender, Kaspersky en HitmanPro, en biedt zodoende een hogere detectie voor malware.

image

Community-beveiliging

Elke nieuwe bedreiging die wordt aangetroffen door een lid van de community, wordt direct door Sitecom Cloud Security omgezet in beveiliging voor iedereen. Zodra er zo'n nieuwe bedreiging wordt ontdekt en geïdentificeerd, wordt deze informatie gebruikt om ook de rest van de Sitecom Cloud Security-community te beveiligen.

Real-time beveiliging

Met Sitecom Cloud Security hoef je geen rekening te houden met de vele updates van virushandtekeningen. Aangezien alle informatie zich in de cloud bevindt in plaats van op je router of computer, is je beveiliging altijd up-to-date. Een ander groot voordeel is dat je computer er niet langzamer door wordt.

Samenwerking met 40+ beveiligingsexperts

De cloud ontvangt een constante stroom aan informatie. Elke maand worden er meer dan 1.000.000 nieuwe virushandtekeningen toegevoegd. Om deze virussen tegen te gaan, werken we samen met meer dan veertig internetbeveiligingsexperts. Oftewel: een ijzersterke bundeling van krachten.

image

Welke diensten?

Online veiligheid draait niet alleen om virusbescherming op je pc. Je hebt ongetwijfeld nog meer apparaten (zoals een tablet) en je staat bij het surfen op internet bloot aan nog een heleboel andere gevaren en storende factoren.

What's included Sitecom Cloud Security biedt de volgende diensten:

Anti-virusbescherming

Je ontvangt een waarschuwing wanneer je op het punt staat schadelijke bestanden te downloaden, zoals computervirussen, wormen, trojans, spyware, rootkits en adware, om er maar een paar te noemen.

Anti-phishingbescherming

Je ontvangt een waarschuwing wanneer je op links klikt - in e-mails, op websites of op je Facebook-nieuwsfeed - die je mogelijk naar schadelijke sites doorsturen waar je persoonlijke informatie, creditcard- of inloggegevens kunnen worden gestolen.

URL-blokkering

Je ontvangt een waarschuwing wanneer je op het punt staat een onveilige site te openen die malware verspreidt en zo je computer kan infecteren.

Exploit-preventie

Beschermt je wanneer je je op een gehackte vertrouwde site begeeft. Daarnaast blokkeert deze functie aanvallen die je pc willen overnemen of je persoonlijke gegevens proberen te stelen door te profiteren van kwetsbare plekken in je webbrowser of andere applicaties.

Botnet-waarschuwingen

Je ontvangt een melding wanneer een van je apparaten onderdeel is van een botnet-netwerk. Als dit het geval is, werkt je computer als een soort "zombie" die zonder dat jij het weet mogelijk spamberichten verstuurt, virussen verspreidt, andere computers aanvalt en andere misdrijven en frauduleuze handelingen begaat.

Do-not-track-functionaliteit

Veel sites volgen je surfgedrag en verkopen deze informatie aan adverteerders. Dankzij de do-not-track-functionaliteit kun je voortaan aangeven dat je niet gevolgd wilt worden en dat je je surfgedrag privé wilt houden.

Blokkeren van advertenties

Houdt je browser vrij van advertenties vanuit ad-servers. Ad-servers zijn vaak met malware geïnfecteerd omdat ze een groot bereik hebben. De content wordt nu eenmaal op duizenden websites weergegeven. Het is een stuk veiliger deze content te blokkeren, met als bijkomend voordeel dat de internetpagina veel sneller wordt gedownload omdat onnodige content niet eerst wordt geladen.

Welke producten ondersteunen Cloud Security?

Sitecom Cloud Security is te gebruiken in combinatie met bepaalde routers en modemrouters van Sitecom. Bij aankoop van één van onderstaande modellen ontvang je een gratis proefabonnement van zes maanden.

© 2017 by Sitecom B.V. All rights reserved  -  Privacy beleid