Werken bij Sitecom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitecom is al bijna 20 jaar een toonaangevend merk op het gebied van netwerkproducten. Dagelijks stellen wij alles in het werk om het digitale leven van onze gebruikers nog leuker en vooral makkelijker te maken. Bij Sitecom ontwikkelen wij netwerkproducten waarmee iedereen moeiteloos en direct aan de slag kan.

Vorig jaar heeft Sitecom de overstap gemaakt naar een multi-brandstrategie met de introductie van het nieuwe merk Fresh 'n Rebel. Hip en rebels; de leukste mobiele accessoires zijn van Fresh ‘n Rebel. Fresh ‘n Rebel-producten zijn de juiste keuze voor gebruikers die maximaal gebruik willen maken van hun telefoon of tablet. #freshnrebel

Wil je ons team komen versterken en bijdragen aan het succes van Sitecom en Fresh ‘n Rebel?


Sitecom is een van de meest toonaangevende en snelst groeiende merken op het gebied van netwerken en connectiviteit. Met 65 medewerkers werkzaam op het hoofdkantoor in Rotterdam en verschillende verkoopkantoren in Europa, bedient Sitecom 18 landen in EMEA van gebruiksvriendelijke netwerkoplossingen. Zou je graag willen meewerken aan de toekomst van ons bedrijf? Bekijk dan ons aanbod van vacatures.


E-Commerce specialistE-Commerce specialist

We zijn op zoek naar een ervaren, creatieve en gemotiveerde E-Commerce specialist met als doel de sales op online marketplaces (zoals Amazon), online webshops van onze (r)etailpartners en de Sitecom / Fresh ‘n Rebel webshop verder te laten groeien. Daarnaast houd je je bezig met het vergroten van de zichtbaarheid van de merken Sitecom en Fresh ’n Rebel online. De ideale kandidaat is een georganiseerd persoon die gewend is zelfstandig te werken in een dynamische en internationale (r)etail / e-commerce omgeving.


Over Sitecom Europe BV

Sitecom Europe BV voert 2 bekende consumentenelektronica merken; Fresh ’n Rebel en Sitecom. De 2 merken zijn verkrijgbaar bij retailers en etailers in heel Europa.


Fresh 'n Rebel

Hip en een beetje rebels: de meest stijlvolle mobiele accessoires zijn van Fresh 'n Rebel. Of je nu luistert naar je favoriete muziek op een Rockbox Fabriq Edition of je telefoon onderweg oplaadt met een Powerbank: Fresh ’n Rebel is de juiste keuze.


Sitecom

Sitecom maakt technologie eenvoudig. In de afgelopen 20 jaar is Sitecom uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende merken voor thuisnetwerken en connectivity producten. Nieuw van Sitecom is Huddle. Zeg vaarwel tegen een slechte Wi-Fi verbinding en plaatsen zonder draadloos bereik in-en rondom je huis. Huddle regelt zorgeloze Wi-Fi in het hele huis.


Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Het opzetten, beheren en optimaliseren van online campagnes gericht op het vergroten van de zichtbaarheid, vindbaarheid en (online) verkoop. Het behalen van doelstellingen op het gebied van traffic, conversie en branding.
 • Naast online marketing activiteiten, manage je ook onze accounts op online marketplaces zoals Amazon en onze producten op de webshops van onze (r)etail partners.
 • Je bent verantwoordelijk voor een optimale presentatie met als ultieme doel het verhogen van de online conversie. Het ondersteunen van e-tailers internationaal bij de online presentatie van beide merken en het opzetten van campagnes ter verhoging van de conversie.
 • Beide merken dienen op een uniforme, optimale manier gepresenteerd te worden en in samenwerking dienen campagnes opgezet te worden om de doorverkoop te stimuleren.
 • Verantwoordelijk voor het analyseren, rapporteren en optimaliseren van de online marketingcampagnes via Google Analytics.
 • Het stimuleren van online reviews bij consumenten- en reviewsites zoals Kieskeurig maar ook het stimuleren van reviews op platformen van e-tailers waarmee we samenwerken.

Jouw team

Je rapporteert aan de Commercial Directors van beide merken. Daarnaast werk je veel samen met de commerciële en creatieve teams die voor Fresh ’n Rebel en Sitecom werken. De studio creëert alle tools om producten op de markt te brengen en naamsbekendheid en buzz rond de producten te creëren. Ook werk je veel samen met de brand managers van beide merken.


Wat we zoeken

Dit is een fulltime functie voor 40 uur per week, op ons inspirerende kantoor in het hart van Rotterdam. We zijn per direct op zoek naar een nieuw teamlid met de volgende kwalificaties en eigenschappen:

 • Je hebt een bachelor degree, bij voorkeur in online communicatie of marketing.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de richting van SEO of content marketing.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.
 • Je hebt kennis van technieken die nodig zijn om een moderne online marketing en sales strategie uit te voeren.
 • Je hebt ervaring met online marketplaces zoals Amazon.
 • Je bent flexibel en gemotiveerd met uitstekende time management en organisatorische vaardigheden.
 • Je bent sociaal en leuk om mee te werken en toont een hands-on mentaliteit.

Wat we bieden

Wij bieden een uitdagende en informele werkomgeving in het hart van Rotterdam en veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Ons moderne kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer en is gevestigd tegenover de Markthal.


Geïnteresseerd?

Ben jij de persoon voor de functie? Stuur je CV en motivatiebrief naar recruitment@sitecom.com. Wij horen graag waarom jij de persoon bent voor deze rol. Zonder motivatiebrief wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

© 2017 by Sitecom B.V. All rights reserved  -  Privacy beleid