Werken bij Sitecom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitecom is al bijna 20 jaar een toonaangevend merk op het gebied van netwerkproducten. Dagelijks stellen wij alles in het werk om het digitale leven van onze gebruikers nog leuker en vooral makkelijker te maken. Bij Sitecom ontwikkelen wij netwerkproducten waarmee iedereen moeiteloos en direct aan de slag kan.

Vorig jaar heeft Sitecom de overstap gemaakt naar een multi-brandstrategie met de introductie van het nieuwe merk Fresh 'n Rebel. Hip en rebels; de leukste mobiele accessoires zijn van Fresh ‘n Rebel. Fresh ‘n Rebel-producten zijn de juiste keuze voor gebruikers die maximaal gebruik willen maken van hun telefoon of tablet. #freshnrebel

Wil je ons team komen versterken en bijdragen aan het succes van Sitecom en Fresh ‘n Rebel?


Sitecom is een van de meest toonaangevende en snelst groeiende merken op het gebied van netwerken en connectiviteit. Met 65 medewerkers werkzaam op het hoofdkantoor in Rotterdam en verschillende verkoopkantoren in Europa, bedient Sitecom 18 landen in EMEA van gebruiksvriendelijke netwerkoplossingen. Zou je graag willen meewerken aan de toekomst van ons bedrijf?

© 2019 by Sitecom B.V. All rights reserved  -  Privacy beleid