omschrijving

Creëer een draadloos netwerk met een ultieme snelheid op twee frequenties, een uitzonderlijk bereik en uitgebreide beveiliging tegen cybercriminaliteit

WLR-6000

Met deze router creëer je eenvoudig een draadloos netwerk en kun je breedband internet, bestanden en randapparatuur delen.

 

Dit apparaat beschikt over Sitecom Cloud Security: een in de router geïntegreerde beveiliging tegen cybercriminaliteit op internet voor alle apparaten binnen het netwerk. Het gratis halfjaarabonnement beschermt tegen virussen, malware, phishing, schadelijke websites (URL-blokkering), ongewenste advertenties en biedt misbruikpreventie en de optie Do-Not-Track.         

 

De router biedt optimaal bereik op drie verdiepingen, in de tuin en op het balkon en kent draadloze snelheden tot wel 300 Mbps op de 2,4 GHz-frequentie en 450 Mbps op de 5 GHz-frequentie. Bekabelde snelheden tot 1000 Mbps worden ondersteund en de router is ideaal voor high-speed internet.

 

Profiteer van het feit dat deze router tegelijkertijd gebruikmaakt van de standaard 2,4 GHz en de minder drukke 5 GHz-frequentie die optimale draadloze prestaties biedt bij tijdgevoelige toepassingen.       Optimale prestaties worden geboden bij het gelijktijdig downloaden en streamen van zware HD-bestanden en multiplayer gaming. Deze router is ook ideaal voor het delen en streamen van zware mediabestanden binnen het netwerk.         

 

Gebruik de geïntegreerde USB-poort voor de aansluiting van externe harddisks, printers, webcams en deel het apparaat met alle gebruikers binnen het netwerk. Print vanaf elke locatie in huis of maak backup-bestanden vanaf elke computer op de aangesloten externe harddisk.         

 

De router wordt geleverd met wachtwoordbeveiliging en een apart vooringesteld WPA2-wachtwoord. Met slechts één druk op de OPS-knop (One Push Set-up) creëer je een veilig thuisnetwerk.    

 

Dit product wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van 10 jaar. Activeer eenvoudig deze garantie door het product binnen 3 weken na aankoop te registreren.

 

specificaties

  • Automatic Firmware update: automatically get the latest software improvements for free
  • 802.11a/b/g/n Wireless Standard Protocol
  • Wireless speed up to 450 Mbps
  • 802.3u 802.3i
  • Security: WEP 64 & 128 bits, WPA-TKIP, WPA-AES, WPA2, WPA-Radius
  • Compatible with Dynamic IP, Static IP, PPPoE, PPTP internet connections
  • Five internal antennas (two 2.4 GHz, three 5 GHz)
  • Quality of Service (QoS)
  • Universal Plug & Play (UPnP)
  • Application Layer Gateway (ALG)
WLR-6000

video's

omschrijving

specificaties

reviews & awards

ondersteuning

© 2021 by Sitecom B.V. All rights reserved  -  Privacy beleid