Let's make things simple
together

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Our brands; Sitecom & Fresh ’n Rebel


Sitecom Europe B.V. is the parent company of the brands Fresh ‘n Rebel and Sitecom. Both brands are active in mainly Europe and have great ambitions to further expand in both existing and new markets. Our modern head office is located in downtown Rotterdam. With about 60 employees in Europe we realize the development, marketing and sales to the most prominent retailers and e-tailers.


For more than 20 years Sitecom is an established brand in connectivity products (e.g.  converter adapters, cables, USB hubs, card readers and hard drives cases). Innovative accessories to expand and convert old and new connections. In this way it becomes easy to connect digital devices.


More information on www.sitecom.com


Fresh ’n Rebel is a young and dynamic fast growing brand.  We develop trendy must have accessories for smart phones such as wireless speakers, headphones and powerbanks. Fresh ‘n Rebel pops out because of its unique colourful designs with a fashionable touch.  Innovative & cool!


More information on www.freshnrebel.com

 

Commerciële Binnendienst medewerker 
Marketing & Communicatie Specialist 
International Account Manager 
Coördinator Supply Chain 
Brand Promoter 
Marketing & Communicatie Stagiair(e)


Commerciële Binnendienst medewerker

Voor de Commerciële Binnendienst is Sitecom Europe BV op zoek naar een enthousiaste collega voor minimaal 32 uur. Hou jij van aanpakken en beschik jij over commercieel inzicht en zou je graag willen meewerken aan de toekomst van ons snelgroeiende bedrijf? Kom dan ons team versterken!


Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Het verwerken van alle binnenkomende orders en retouraanvragen van onze klanten uit heel Europa en daarbuiten. Je bewaakt hierbij de commerciële afspraken die gelden.
 • Je draagt er zorg voor dat orders op het juiste moment naar het warehouse worden verstuurd, zodat klanten op tijd over de bestelde producten kunnen beschikken.
 • Je onderhoudt contact met klanten en accountmanagers over de beschikbare voorraden, back-orders etc. Vragen van klanten beantwoord jij op een professionele en commerciële manier.
 • Je brengt commercieel advies uit aan klanten en accountmanagers indien je kansen identificeert.
 • Je voert (lichte) administratieve taken uit zoals het archiveren van prijslijsten en klant-gerelateerde documentatie.


Wat zoeken wij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in een administratieve richting en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent proactief, houdt van aanpakken en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit!
 • Je werkt accuraat en nauwkeurig. Je realiseert je dat fouten in het orderproces elders in de keten tot extra werk en kosten kunnen leiden.
 • Goede communicatieve vaardigheden zijn een must. Je kan je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands en Engels. Ben je ook bekwaam in Duits of Italiaans? Dat is een enorme pré!
 • Doordat je in contact staat met klanten beschik je over een commerciële mindset.
 • Je kan uit de voeten met Microsoft Outlook en Word. Daarnaast is kennis en ervaring met Microsoft Excel vereist.
 • Je hebt ervaring met ERP software voor groothandels. Ervaring met Unit4Agresso is een pré.
 • Je bent stressbestendig en flexibel.
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.


Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en informele werkomgeving in het hartje van Rotterdam met veel mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen. Ons moderne en aantrekkelijke kantoor heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en ligt aan de overkant van de Markthal, ideaal voor een snelle lunchpauze.


Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@sitecom.com met referentie: COMMERCIËLE BINNENDIENST MEDEWERKER. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.


 

Marketing & Communicatie Specialist

We zijn op zoek naar een ervaren, creatieve en gemotiveerde Marketing & Communicatie Specialist om ons creatieve studio team te versterken. De Marketing & Communicatie Specialist is verantwoordelijk voor het schrijven van alle online en offline copy en het creëren van aantrekkelijke presentaties voor onze merken Sitecom & Fresh ‘n Rebel.

 

Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Plannen, schrijven en proeflezen van creatieve copy voor verpakkingen, websites (SEO), handleidingen, persberichten, retailer- en consumentenmailings, instore communicatie, brochures en social media.
 • Ondersteuning van het studio team met concepting voor verpakkingen, online en in-store communicatie.
 • Social media zit in jouw DNA. Je weet hoe je effectief kanalen als Instagram, Facebook, Pinterest en Twitter beheert zowel organisch als via advertenties.
 • Creëren van aantrekkelijke digitale presentaties, bijvoorbeeld corporate-, merk-, trainings- & verkooppresentaties (ervaring met video/animatie is een pré).
 • Werken met externe partijen, zoals video productiebureaus, online marketingbureaus en vertaalbureaus op projectbasis.

 

Jouw team

Je maakt deel uit van het creatieve studio team. De studio is verantwoordelijk voor de gehele look en feel van het merk. Dit houdt in dat alles in huis wordt gemaakt van de producten, productie, fotografie, vormgeving, instore communicatie en social media. Op deze manier kunnen we snel inspelen op trends en ontwikkeling in de markt. En blijft de identiteit van Fresh ´n Rebel consistent.


Wat zoeken wij?

Dit is een functie voor 32/40 uur per week, op ons inspirerende kantoor in Rotterdam-Centrum, Nederland. We zijn op zoek naar een nieuw teamlid met de volgende kwalificaties:


 • Je hebt een bachelor degree, bij voorkeur in communicatie of marketing
 • Je hebt 2-3 jaar werkervaring in een communicatie- en / of marketingrol
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, andere Europese talen zijn een plus
 • Je bent een goede schrijver met een sterke tone-of-voice die moeiteloos kan opgaan in de frisse schrijfstijl van ons merk
 • Je bent geïnteresseerd in social media, technologie en trends
 • Je weet hoe je alle Office-programma’s, Adobe-pakket en social media tools moet gebruiken
 • Je bent flexibel en gemotiveerd met uitstekende timemanagement en organisatorische vaardigheden
 • Je bent sociaal en leuk om mee te werken en toont een hands-on mentaliteit.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en informele werkomgeving in het hartje van Rotterdam met veel mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen. Ons moderne en aantrekkelijke kantoor heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en ligt aan de overkant van de Markthal, ideaal voor een snelle lunchpauze. 


Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@sitecom.com met referentie: MARKETING & COMMUNICATIE SPECIALIST. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.


International Account Manager

Dankzij de snelle groei van ons bedrijf, zijn wij per direct op zoek naar versterking van ons internationale salesteam. Wij zoeken een gedreven en ervaren accountmanager voor de regio Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Als verantwoordelijke salesaccountmanager ontwikkel je, en voer je uit, een overtuigende sales- en marketingstrategie voor zowel korte als lange termijn om verdere omzetgroei voor onze beide merken Sitecom en Fresh ‘n Rebel in jou regio’s te realiseren. 


Wat zijn je belangrijkste taken?

Je werkt voornamelijk vanuit ons dynamische hoofdkantoor in het centrum van Rotterdam, maar reist ook regelmatig naar de klanten en prospecten in je regio. Op het hoofdkantoor ben je omgeven door jonge en energieke collega’s van o.a. sales en marketing, maar ook van andere afdelingen zoals productontwikkeling en operations.


Ons businessmodel voorziet in samenwerkingen met distributie partners en directe relaties met strategische (r)etailers om gezamenlijk een optimale invulling te kunnen geven aan langdurige en intensieve samenwerkingen met de klanten.


Voor het merk Fresh ‘n Rebel werk je, naast de afzet aan traditionele consumenten electronica resellers en mass merchandisers, ook aan de ontwikkeling van nieuwe verkoopkanalen waaronder lifestyle, fashion, sport/outdoor, travel en b2b.


Je ontwikkelt strategische en langdurige samenwerkingen met onze bestaande en mogelijk nieuwe distributie partners, strategische retailers en online webshops. Je promoot als een ware marketeer onze merken ondersteund door de uitgebreide marketingtools tot ‘de juiste merkbeleving’. Je verkoopt en onderhoud het assortiment bij je klanten en analyseert telkens op o.a. doorverkopen en voorraadhoogtes en anticipeert waar nodig om maximale resultaten te bereiken. Je bedenkt en implementeert samen met onze studio en de retailers de ideale winkel- en schappresentaties om maximale verkooprendementen te behalen. Je introduceert nieuwe producten en bedenkt verkoop stimulerende marketing- activiteiten/campagnes. Je geeft regelmatig ‘brand’ en productpresentaties en/of -trainingen en je initieert waar mogelijk incentive programma’s voor verkopers in het verkoopkanaal.


Je wordt ondersteund door en rapporteert direct aan de Sales Director. Samen met de Sales Director bepaal je de strategie voor de markten waarvoor je verantwoordelijk bent en implementeert deze samen o.a. met onze strategische distributeurs.


Wat zoeken wij?

Je hebt een passie voor sales! Je bent resultaat gedreven en rust niet totdat je target is behaald. Je beschikt over een aantal jaren relevante verkoopervaring, liefst als accountmanager in het (r)etail kanaal. Je weet hoe je als ‘brand ambassador’ onze merken, met onze onderscheidende marketingwijze en met hun unieke merkbeleving, kunt positioneren in de markt. Je bent een volwaardig en uitdagend onderhandelaar op niveau met inkoopmanagers en directie van bestaande en nieuwe relaties. Je bent stressbestendig en communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk in het Nederlands en Engels.


Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en informele werkomgeving in het hartje van Rotterdam met veel mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen. Ons moderne en aantrekkelijke kantoor heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en ligt aan de overkant van de Markthal, ideaal voor een snelle lunchpauze.


Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@sitecom.com met referentie: INTERNATIONAL ACCOUNT MANAGER. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.


Coördinator Supply Chain

Wil jij in een hippe organisatie werken en ben je altijd op zoek naar de nieuwste accessoires voor bijvoorbeeld smartphones? Ben jij een spin in het web en hou je graag alles in de gaten? Hou je van dynamiek en ook van structuur? Ben je administratief sterk en communiceer jij makkelijk? Dan ben jij degene die wij zoeken!


Jouw team

Dankzij de snelle groei van ons bedrijf, zijn wij op zoek naar versterking van ons team Operations. Als Coördinator Supply Chain vorm je de schakel tussen onze fabrieken in China, product management en sales. Je bent verantwoordelijk voor diverse administratieve en uitvoerende supply chain gerelateerde werkzaamheden. Binnen het team van Operations ben jij degene die de organisatie voorziet van informatie over de laatste status van de productieschema’s en de productieleveringen.


Wat zijn je belangrijkste taken?

Je bespreekt dagelijks de voortgang van de productontwikkelingen met de productmanagers op het hoofdkantoor en in China. Tevens controleer je regelmatig de fabrikanten op orderniveau en de productieschema’s en productieleveringen op het volgen van de gemaakte afspraken.


Je coördineert kwaliteitscontroles in de fabrieken, boekt zee- en luchtvrachtzendingen en ziet erop toe dat de benodigde certificeringen tijdig aanwezig zijn.


Je monitort de voorraadniveaus, je bereidt maandelijkse bestelmeetings voor en bent hierin actief deelnemer.


Je hebt constant het totaaloverzicht van de gehele supply chain van alle bestellingen vanaf ordering tot en met binnenkomen van de zendingen. Je stemt de goederenbewegingen af met de afdelingen logistiek en finance en informeert sales over de beschikbaarheid.


Wat zoeken wij?

 • HBO werk- en denk niveau, opleiding, bij voorkeur in de richting van Supply Chain / Inkoop (NEVI);
 • Enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal. Goede beheersing van Chinees/Mandarijn is een pré;
 • Je bent accuraat, communicatief sterk en hebt een proactieve houding;
 • Microsoft Excel kent geen geheimen voor jou;
 • Je hebt ervaring met ERP software, ervaring met Unit4Agresso is een pré;
 • De diversiteit aan taken en contact met meerdere afdelingen geeft je energie.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende, informele en dynamische werkomgeving op één van de mooiste locaties in het bruisende hart van Rotterdam. Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Veel afwisseling en een passend arbeidsvoorwaardenpakket.


Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@sitecom.com met referentie: COÖRDINATOR SUPPLY CHAIN. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.


Brand Promoter

We zijn op zoek naar promoters voor het allerleukste accessoire merk Fresh ’n Rebel. Als brand promoter adviseer je klanten van de Media Markt over de producten van Fresh ’n Rebel en zorg je door je enthousiasme voor veel conversie.


Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Je bent dé Fresh ’n Rebel expert binnen de Media Markt winkel en enthousiasmeert consumenten en Media Markt personeel over de producten en ons merk
 • Met jouw creatieve en representatieve aanpak zorg jij voor veel conversie in de winkels.
 • Daarnaast zorg jij er met jouw merchandise skills voor dat de schappen van Fresh ’n Rebel er top uitzien als jij in de winkel aan het werk bent.

 

Wat zoeken wij?

We zoeken een superleuke collega voor 1 á 2 dagen in de week, het liefst in het weekend en tijdens koopavonden.

 • Je bent commercieel en weet van aanpakken.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
 • Je bent geïnteresseerd in technologie en trends.
 • Je bent representatief & ziet er verzorgd uit.
 • Je bent beschikbaar op vrijdag, zaterdag of zondag.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie waarbij je veel ervaring kan opdoen met sales & visual merchandising. Daarnaast krijg je mogelijkheid om flexibel je uren in te plannen zodat het goed te combineren is met een studie.


Verder krijg je van ons:

 • Een Fresh ’n Rebel product- en merktraining
 • Je wordt op de hoogte gehouden van de laatste trends op het gebied van mobiele accessoires
 • Hippe Fresh ’n Rebel t-shirts & sweaters om in te kunnen werken
 • Flexibele werktijden
 • Reiskostenvergoeding

 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@sitecom.com met referentie: BRAND PROMOTER. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.


Marketing & Communicatie Stagiar(e) 

De lifestyle merken Fresh ‘n Rebel en City Entourage zoeken een marketing & communicatie stagiair(e) met een passie voor branding, social media, tekst en beeld die enthousiast is om veel te leren en expertise bij te dragen.

 

Het betreft een stageperiode van minimaal 5 maanden, vanaf februari 2019, waarbij je fulltime beschikbaar bent. Verder is het een werkstage, een onderzoeksopdracht doen is helaas geen mogelijkheid. 


Wie zijn wij?

Fresh ‘n Rebel en City Entourage zijn twee lifestyle merken onder één dak op een toplocatie in het centrum van Rotterdam. Een modern en inspirerend kantoor met spectaculair uitzicht op de Markthal en station Rotterdam Blaak. Een plek waar zowel hard gelachen als hard gewerkt wordt, waar we staan voor vrijheid & creativiteit.


DE MERKEN

Fresh ’n Rebel

Fresh ’n Rebel is een mobiele accessoires merk met producten voor mensen die houden van geluk, vrijheid en mooie spullen. Wij bieden stijlvolle bluetooth speakers, headphones en accessoires voor smartphones, tablets en notebooks. Al onze producten zijn met zorg gemaakt, passen bij de laatste mode- en interieurtrends en zijn echte eyecatchers!


City Entourage

City Entourage is het nieuwe mediamerk met een website, app, social media, eigen video’s en formats, events en een creatief bureau. City Entourage is er om je te inspireren en te vermaken. Ontdek de wereld via de beste hotspots, van luxe hotels en trendy restaurants tot de allerleukste shops en stores. We geven antwoord op je vragen where to go, where to stay, where to eat, where to shop, what to wear en how to care aan de hand van video en editorial content. City Entourage is met haar branded content een platform voor interactie met merken. De tone of voice is luxe met een knipoog naar urban fun!


Wat ga je doen voor Fresh 'n Rebel:

 • PR, perslijsten bijhouden en het creëren en uitsturen van content naar Nederlandse, Britse en Spaanse pers. Maar ook het onderhouden van contact met pr bureaus over samples en clippings.
 • Ondersteuning bij online marketing & social media
 • Het uitzetten en controleren van campagnes met influencers in Nederland en buitenland.

 

Wat ga je doen voor City Entourage:

 • Ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van de groeistrategie.
 • Bedenken, creëren en bewerken van content (beeld en tekst) voor social media, de app en de website.
 • Meedenken over nieuwe social media campagnes.
 • Campagnes uitrollen op social media kanalen.
 • Nieuwsbrieven opstellen voor direct mail.
 • Ondersteunen bij partnerships en events.

 

Wat zoeken wij?

 • Je bent enthousiast, creatief, representatief en communicatief vaardig.
 • Je bent flexibel en een aanpakker met een hands-on mentaliteit.
 • Je hebt affiniteit met media, technologie, trends en lifestyle.
 • Je volgt een HBO-opleiding op het gebied van media, marketing of communicatie;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend, andere talen zijn een pre.
 • Je hebt veel kennis van social media.
 • Je hebt goede kennis van Photoshop of InDesign.
 • Je weet hoe je alle Office-programma’s, Adobe-pakket en social media tools moet gebruiken.
 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.

 

Wat bieden wij?

Een stagefunctie die je met recht als werkervaring op je CV kan zetten. Wij bieden een stage waarbij je heel veel kan leren en veel ruimte krijgt om zelf dingen in te brengen. Hiermee is je werkervaring realistisch en relevant. Je werkt in een informele omgeving en hebt een dynamische agenda met genoeg afwisseling. Het moderne kantoor bevindt zich op een toplocatie in het hart van Rotterdam centrum, met spectaculair uitzicht, recht tegenover de Markthal en station Rotterdam Blaak en heeft daarmee uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. De stagevergoeding is marktconform.


Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@sitecom.com met referentie: MARKETING & COMMUNICATIE STAGIAIR(E). Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

 

© 2019 by Sitecom B.V. All rights reserved  -  Privacy policy