Let's make things simple
together

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Our brands; Sitecom & Fresh ’n Rebel


Sitecom Europe B.V. is the parent company of the brands Fresh ‘n Rebel and Sitecom. Both brands are active in mainly Europe and have great ambitions to further expand in both existing and new markets. Our modern head office is located in downtown Rotterdam. With about 60 employees in Europe we realize the development, marketing and sales to the most prominent retailers and e-tailers.


For more than 20 years Sitecom is an established brand in connectivity products (e.g.  converter adapters, cables, USB hubs, card readers and hard drives cases). Innovative accessories to expand and convert old and new connections. In this way it becomes easy to connect digital devices.


More information on www.sitecom.com


Fresh ’n Rebel is a young and dynamic fast growing brand.  We develop trendy must have accessories for smart phones such as wireless speakers, headphones and powerbanks. Fresh ‘n Rebel pops out because of its unique colourful designs with a fashionable touch.  Innovative & cool!


More information on www.freshnrebel.com

 

Brand Promoter 
Marketing & Communicatie Stagiair(e)


Marketing & Communicatie Stagiar(e) 

De lifestyle merken Fresh ‘n Rebel en City Entourage zoeken een marketing & communicatie stagiair(e) met een passie voor branding, social media, tekst en beeld die enthousiast is om veel te leren en expertise bij te dragen.

 

Het betreft een stageperiode van minimaal 5 maanden, vanaf februari 2019, waarbij je fulltime beschikbaar bent. Verder is het een werkstage, een onderzoeksopdracht doen is helaas geen mogelijkheid. 


Wie zijn wij?

Fresh ‘n Rebel en City Entourage zijn twee lifestyle merken onder één dak op een toplocatie in het centrum van Rotterdam. Een modern en inspirerend kantoor met spectaculair uitzicht op de Markthal en station Rotterdam Blaak. Een plek waar zowel hard gelachen als hard gewerkt wordt, waar we staan voor vrijheid & creativiteit.


DE MERKEN

Fresh ’n Rebel

Fresh ’n Rebel is een mobiele accessoires merk met producten voor mensen die houden van geluk, vrijheid en mooie spullen. Wij bieden stijlvolle bluetooth speakers, headphones en accessoires voor smartphones, tablets en notebooks. Al onze producten zijn met zorg gemaakt, passen bij de laatste mode- en interieurtrends en zijn echte eyecatchers!


City Entourage

City Entourage is het nieuwe mediamerk met een website, app, social media, eigen video’s en formats, events en een creatief bureau. City Entourage is er om je te inspireren en te vermaken. Ontdek de wereld via de beste hotspots, van luxe hotels en trendy restaurants tot de allerleukste shops en stores. We geven antwoord op je vragen where to go, where to stay, where to eat, where to shop, what to wear en how to care aan de hand van video en editorial content. City Entourage is met haar branded content een platform voor interactie met merken. De tone of voice is luxe met een knipoog naar urban fun!


Wat ga je doen voor Fresh 'n Rebel:

 • PR, perslijsten bijhouden en het creëren en uitsturen van content naar Nederlandse, Britse en Spaanse pers. Maar ook het onderhouden van contact met pr bureaus over samples en clippings.
 • Ondersteuning bij online marketing & social media
 • Het uitzetten en controleren van campagnes met influencers in Nederland en buitenland.

 

Wat ga je doen voor City Entourage:

 • Ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van de groeistrategie.
 • Bedenken, creëren en bewerken van content (beeld en tekst) voor social media, de app en de website.
 • Meedenken over nieuwe social media campagnes.
 • Campagnes uitrollen op social media kanalen.
 • Nieuwsbrieven opstellen voor direct mail.
 • Ondersteunen bij partnerships en events.

 

Wat zoeken wij?

 • Je bent enthousiast, creatief, representatief en communicatief vaardig.
 • Je bent flexibel en een aanpakker met een hands-on mentaliteit.
 • Je hebt affiniteit met media, technologie, trends en lifestyle.
 • Je volgt een HBO-opleiding op het gebied van media, marketing of communicatie;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend, andere talen zijn een pre.
 • Je hebt veel kennis van social media.
 • Je hebt goede kennis van Photoshop of InDesign.
 • Je weet hoe je alle Office-programma’s, Adobe-pakket en social media tools moet gebruiken.
 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.

 

Wat bieden wij?

Een stagefunctie die je met recht als werkervaring op je CV kan zetten. Wij bieden een stage waarbij je heel veel kan leren en veel ruimte krijgt om zelf dingen in te brengen. Hiermee is je werkervaring realistisch en relevant. Je werkt in een informele omgeving en hebt een dynamische agenda met genoeg afwisseling. Het moderne kantoor bevindt zich op een toplocatie in het hart van Rotterdam centrum, met spectaculair uitzicht, recht tegenover de Markthal en station Rotterdam Blaak en heeft daarmee uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. De stagevergoeding is marktconform.


Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@sitecom.com met referentie: MARKETING & COMMUNICATIE STAGIAIR(E). Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

 

© 2023 by Sitecom B.V. All rights reserved  -  Privacy policy